?

Log in

Perkele


Sydäntä.

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kävin lauantaina Nosturissa katsomassa Amorphista. Ja oli kyllä sen arvoista. Ikinä en ole vastaavanlaisella keikalla ollut. Korpiklaanin keikka Nummessa oli omanlaisensa, mutta tuo oli kyllä jotain ihan tajutonta. Toivottavast marraskuinen Klaanin keikka on vähintään yhtä mahtava!

Milles keikoille neidit ja herrat ovat syksyn aikana suuntaamassa? :)

Current Music:
Anathema: Pitiless
* * *
* * *
[User Picture]
On September 19th, 2006 08:27 pm (UTC), hezenator2004 commented:
No,
tällä hetkellä ei ole muita varmoja tiedossa, kuin BLIND GUARDIAN Tukholmassa ensi sunnuntaina!

Mut oishan noita kiinnostavia, kuten esim. Iron Maidenin keikat loppuvuodesta, ja muutakin. Mutta koska näin REVEREND BIZARREN ensi kertaa Jalometallissa viime kuussa, tuli vähän sellainen tunne, että EI sais jäädä viimeiseksi kerraksi, kun näin arvon pastorit livenä, joten todennäköisesti olen suuntaamassa vielä niiden joulukuussa etelämmässä päin soittamille "jäähyväiskiertueen" keikoillekin! Ainakin yhden keikan katson varmasti, varmaankin sen Turun keikan, mutta mahdollisesti useampiakin, ehkä Helsingin keikan myöskin.

Oulun keikkatarjonnasta loppuvuodeksi ei ole oikein mitään sanottavaa, mutta Viikatteen keikkaa marraskuussa saatan Teatrialle mennä kyllä seuraamaankin! :)
[User Picture]
On September 20th, 2006 04:45 pm (UTC), sholva replied:
Viikatetta pitää kyl lähtee kattomaan. Taannoinen 45:n keikka Lunaticsien kera oli loistava.
* * *
[User Picture]
On September 19th, 2006 09:00 pm (UTC), sholva commented:
Amorphis on kyllä nykyään ihan julmetun hyvässä keikkakunnossa ja tuo uus vokalisti hoitaa tonttinsa perkuleen hienosti (paremmin ku Koskinen IMHO) Pariin otteeseen kävivät täällä pohjosessakin ja keikat oli silkkaa parhautta.

Parin viikon päästä olis tarkotuksena mennä tsekkaamaan Moonspell kun vihdoinki tulevat näille lakeuksille :) ja myöhemmin talvella Unholy Alliance \,,/
[User Picture]
On September 20th, 2006 01:50 pm (UTC), lumitalvikki replied:
Moonspell on varmaan hyvä! Eikä ne sitten Turkuun vaivautuneet tulemaan, enkä minä vaivaudu Helsinkiin, kun ei kuitenkaan ole mikään lempi bändi... joten saavat muut sitten nauttia minunkin puolesta. :)
[User Picture]
On September 20th, 2006 09:04 pm (UTC), huoku replied:
Niinpä, johan siitä onkin aikaa, kun Moonspell soitti klubikeikkoja Suomessa. Ilosaari-03 oli kyllä ainakin luksusta. :)
* * *
[User Picture]
On September 20th, 2006 07:53 am (UTC), silvestra commented:
Teräsbetoni on ylihuomenna kotikaupungissani keikalla, joten sinne olisi tarkoitus suunnata. :) Spinefeast Nosturilla houkuttaisi myös, varsinkin Swalow the Sunin ja Kalmahin osalta, mutta siitä ei ole mitään varmuutta. (Ja tietenkin selailen yhä kieli pitkällä huuto.netissä Unholy Alliancen lippuja.)

Sitten marraskuussa olisi Vader Turussa, mutta samana päivänä Kotiteollisuus Raumalla. Pitänee miettiä. :/

Ja ketuttaa niin hemmetisti kun tänään olis Hevein ja Mnemic Tavastialla, eikä pääse lähellekään Helsinkiä.
[User Picture]
On September 20th, 2006 01:52 pm (UTC), lumitalvikki replied:
Jos Helsingissä asuisin niin lähtisin itsekin tuonne Spinefesteille juuri noiden kahden bändin takia, mutta kerran en asu, eivätkä nuo ole mitään parhaimpia, niin enpä taida vaivautua. Vaderin keikalle ajattelin mennä ellei sitten tule lähdettyä Nosturiin katsomaan Eläkeläisiä. :D
[User Picture]
On September 20th, 2006 01:53 pm (UTC), silvestra replied:
Eläkeläiset! Joo, pitää kattoa jos mulla on rahaa ja kyyti sillon, muaki kiinnostas. :D
[User Picture]
On September 20th, 2006 01:55 pm (UTC), lumitalvikki replied:
Kyllä Eläkeläiset ja viina aina yhden Vaderin voittaa! Tai no oishan toi Vaderkin kova, viimeksi kun olivat täällä menin keikalle, mutta tavallaan missasin sen kun oli muuta tekemistä. :/ Mutta silti se on kai pakko lähteä Nosturiin jos saan seuraa... Ankkarockissakin oli niiiin mahtavaa humppailla. :D
* * *
[User Picture]
On September 20th, 2006 06:00 pm (UTC), sleepwalker_ commented:
Saalooon Korpiklaani! ♥
[User Picture]
On September 20th, 2006 06:38 pm (UTC), lumitalvikki replied:
NALA.
* * *
[User Picture]
On September 20th, 2006 09:03 pm (UTC), huoku commented:
Mieki meen kattomaan ens viikolla Moonspelliä, on se kuitenkin ikuisesti ja ainiaan ollut yksi niistä parhaista! Ja lämppäreistä Before the Dawn kiinnostaa kanssa.

Sen jälkeen kutsuukin sitten Saksa, ja jos ei siellä pahemmin suomalaisia bändejä näy, niin sitten jää keikat näkemättä. :/ Tosin Battlelore taisi ainakin ilmaista esiintyvänsä Draconianin kanssa, joten ehkä sinne sitten. :)
[User Picture]
On September 21st, 2006 05:15 pm (UTC), lumitalvikki replied:
No kaipa siellä luulisi jotain keikkoja kuitenkin olevan, vaikkei ehkä suomalaisten bändien niin vaikka paikallisten. :P Heh, millaisiakohan nekin mahtaa olla. No sun pitää raportoida kaikista häppeningeistä sitten. :)
* * *
(Deleted comment)
[User Picture]
On February 27th, 2007 08:27 pm (UTC), lumitalvikki replied:
:D
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry