?

Log in

Perkele


Jotain kivaa.

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Tämä vuosi on melkein ohi, joten kerrataanpas vuoden parhaimpia keikka/festari muistoja!

Itse olin Nummessa, Tuskassa, ja Ankassa. Nummi oli festareista paras, siellä vaan oli liian hauskaa. Mieleenpainuvin bändi oli tietysti Klaani, mutta tuota, ööh, oli ne jotkut muutkin ihan hyviä. Tuskassa parasta oli Amorphis. Niin ja Metsatöll. Muista en sitten liikaa muistakaan... paitsi Klaanin keikka Nosturissa oli myöskin hyvä. Luonnollisesti. Ankasta en muista kuin Eläkeläisten ja Amorphiksen keikat, siellä tuli siis nautittua ihan liikaa viina. Mutta hauskaa oli. Parasta juttu oli se kun bongattiin Järvelä ja Cane. :)

Tänä vuonna parhaimmat keikat vetivät mielestäni Moonsorrow tammikuussa Gloriassa, Finntroll Nosturissa (heinäkuussa) ja Amorphis Nosturissa (syyskuussa). Erityisen hauskaa oli myös Klaanin keikoilla marraskuussa Kotkassa sekä Lappeenranssa! Heidän paras keikka oli siis Nummessa, mutta tunnelma noilla kadella keikalla oli varsin miellyttävä... ja jatkot sitäkin unohtumattomat! (Niin ja joskus tammikuussa taisin olla Barahtrumin keikalla, siellä oli varsin hauskaa siinä elämäntilanteessa. Niin ja mainittakoon nyt vielä tuo Satyriconin keikka Tampereella, vaikkei se suomalainen bändi olekaan...) Tuossa kai olivat ne muistettavimmat tapaukset.

Ensi vuonna odotan näkeväni Klaanin monia kertoja kuten myös röllit. Moonsorrowta olenkin näillä näkymin menossa katsomaan kahteen otteeseen heti vuoden alusta. :) Ja onhan niitä muitakin bändejä, joita voi katsella, mutta tuossa nuo tärkeimmät!
Current Music:
Korpiklaani
* * *
* * *
[User Picture]
On December 7th, 2006 06:05 pm (UTC), sleepwalker_ commented:
Oi, tänä vuonna on ollut kaikkia niin hyviä keikkoja. Satyricon oli niin paras, ja oli tosi hauskaa hengata niiden pietarsaarelaisten kanssa. Tuskassakin oli myös kivaa, silloin minä tapasin Klaanin tyyppejä ekan kerran... :) Ja Ankassa oli ihanaa kun tavattiin Jonsku!! Ja oli muutenkin hauska soossata kaksi päivää putkeen.
Mutta Finntrollin keikalla oli liian hauskaa. Siellä oli kaikkia ihania miehiä ja kaikki oli ystävällisiä, ja oli siistiä päästä kähmimään esiintyjiä lavalla :D
Kotkan ja Lappeenrannan reissua en unohda ikinä. Siellä oli liian ihanaa. Keikat oli ihania, ja jatkot sitäkin hauskempia. <3

Kaikkea hauskaa me ollaankin koettu tänä vuonna. :)
[User Picture]
On December 7th, 2006 06:27 pm (UTC), lumitalvikki replied:
Juu niin tosiaan ollaan. Ja melko lyhyessä ajassa jopa, puolessa vuodessa siis! :) Toivottavasti ensi vuonna olisi paljon kaikkia hyviä keikkoja, että päästäisiin taas sekoilemaan ja iskemään miehiä. ;) (Eikä suinkaan ärsyttämään ketään...) Hehe. Ja kun muutamme Tampereelle, niin siellä vasta jänniä juttuja koetaankin. En malta odottaa! :))))

Finntroll on pakko nähdä niin, että Jonne on taas vierailevana tähtenä.<3 Parasta. Sitä viimeisintä sekä Lappeenrantaa ei voi kyllä unohtaa.
[User Picture]
On December 7th, 2006 06:30 pm (UTC), lumitalvikki replied:
Lappeenrantaa ja Kotkaa siis. :)
* * *
[User Picture]
On December 7th, 2006 07:05 pm (UTC), sholva commented:
Paljon tuli keikkoja nähtyä (jopa Matti Vanhalenin propagandatilaisuudessa) ja festareilla rymyttyä, mutta ehkä kaikkein mieleenpainuvin juttu oli Motörhead Qstockissa. Vuoden positiivisin yllättäjä oli kyllä Amorphis. Sentencedin hautajaiskeikan näkeminen leffateatterin valkokankaalta oli yksi vuoden kirkkaimmista kohokohdista.

Ens vuosi alkaa ainakin lupaavasti Napalm Deathilla!! Pakko se on käydä tsekkaamassa vaikkei niin hirveesti ole enää iskenyt :)
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry