?

Log in

Perkele

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Pari kuvaa lauantaiselta keikalta.Collapse )

Ensimmäistä bändiä en edes ehtinyt nähdä kun saavuimme paikalle sen verran myöhään. Gaurithoth oli hyvä, sillä toisella vokalistilla oli hassut piikilliset nahkakalsarit. (Tosin Heleniusta ei voita kukaan!) GBK oli kai ihan jees, olin vähän naamat.
Current Music:
Moonsorrow: Jumalten Kaupunki
* * *
Gaurithoth keikkailee ensi viikolla Grand Belial's Keyn kanssa. Luvassa olisi menoa ja meininkiä, ainakin Gaurithothin puolesta (Grand Belial's Keytä mitenkään dissaamatta). Keikkapaikkoina toimivat torstaina Nightlife Rock, Helsinki; perjantaina Rytmi-Katti, Kouvola ja lauantaina Klubi, Turku. Lippujen hinnat taisi pyöriä 8e:n paikkeilla.

Itse suuntaan näillä näkymin Kouvolaan, vaikka matka täältä sinnekään ei ole niin lyhyt. Innostukaa ihmiset, ei nimittäin ole GBK:kään mikään vakiovierailija Suomessa. Ja Gaurithoth on aina tsekkaamisen arvoista kamaa. ;)

Current Mood:
heippahei
* * *
Ostin tänään liput ensi lauantain Moonsorrow keikalle. ^^
(Kaikki keikat, soittaa siellä sitten ketä muu tahansa, on miulle aina MS keikkoja.)
Ei malta odottaa!

Ketä on tulossa?

Current Music:
Moonsorrow: Kuin Ikuinen
* * *
No ajattelinpa vain mainostaa yhtä bändiä, jonka en ainakaan uskoisi olevan kauhean tunnettu. Tämä Thamuz siis soittaa jonkinlaista death-doomia, aika lailla Swallow The Sun -tyyppistä metallia. Sampleja on netissä tällä hetkellä kai kaksi, jotka löytyvät täältä. Nettisivujen täytyisi kohta kai tulla nettiin ja demon kolmas biisi löytynee sitten sieltä myöhemmin.

Minä ainakin tykkään.
Tutustukaahan.

Current Music:
Thamuz - Six Months (lasted misery)
* * *
* * *
* * *
Messuohjelman lisäksi FME tarjoaa kattavan katsauksen nykymetallin livekuntoon. Tällä kertaa lavalle astelevat mm. U.D.O. (GER), Amorphis, Ajattara, Swallow The Sun, Verjnuarmu, ANJ (RUS) ja Naildown. Pitkin talvea julkaistettavia esiintyviä yhtyeitä on hieman yli 20, ja lisäksi osaamistaan ja välineitään esittelevät lukuisat muusikot kahdella eri klinikkalavalla.

Tuonne tekisi mieli lähteä taas kerran. Swallow the Sun, Ajattara ja Amorphis nyt ainakin kiinnostavat. Toivottavasti hankkisivat vielä pari muutakin suurempaa nimeä, jotta kemuista tulisi hyvät. Paitsi että harmittaa jos bändit jakautuvat huonosti molemmille päiville kun tuskin tuonne tulee lähdettyä kuin yhdeksi päiväksi...
Current Music:
Sentenced [Cross My Heart And Hope To Die]
* * *
Ensiferumin 10-vuotiskekkerit 31.12. Helsingin Nosturissa. Kiuas lämppää. Liput myynnissä nyt Tiketissä (10 euroa) ja ilmeisesti Lippupalvelussa jossakin vaiheessa. Alustavien suunnitelmien mukaan keikka kuvataan DVDtä varten.

Ja jos jouluna tahtoo tehdä muutakin kuin tanssia kuusen ympärillä, Swallow The Sunin pitäisi heittää keikka 25.12. Nosturissa.

Current Music:
Moonsorrow: Pimeä
* * *
Olinpa sitten perjantaina katsomassa Barathrumia... ja kyllä tämä oli sata kertaa parempi keikka kuin se Tuskan jälkeinen.. vähintään siksi etten (onneksi) ollut läheskään yhtä paskassa kunnossa kuin viimeksi... ;> Ja yleisö oli parempaa. Mitä tuosta kauheasti sitten sanoisi, sitä tiedä en.. paitsi että hauskaa oli. Oltiin taas eturivissä, saimme sopivasti verta naamalle (sekä iskuja päähän kun Sova vähän heiluskeli siellä lavalla). Minulle kävi vielä niin hyvin, että sain suudella tätä toista kitaristia (Vesaa...?) mutta älkää kysykö miksi, sillä minulla ei ole aavistustakaan. Hulluja nuo kaikki... :/

Settilista oli seuraavanlainen:
(sillä kaikkiahan kiinnostaa...)

Deep From The Depths
Corpse Desecration
Regent of Damnation
Revenge By Magick
Angelburner
Angelraper
I Am Very Possessed
Blasphemer
Black Goat
Crucifix Masturbation
Witchmaster
Saatana
Lusifer
Last Day In Heaven

+Nekromantikal Ritual
WarmetalVieläkin on niska kipeä sekä ääni pois. Ja kurkkukin on kipeä. :/ Taisin tulla kipeäksi.


Moonsorrowta ja Amoralia odotellessa...
Current Music:
Barathrum: Saatana
* * *
Bändin sivuilta:

AMORAL AT SPINEFEAST 2005
We´ve been asked to play at this year´s Spinefeast (as Machete had to cancel for some reason), and since we´re already gonna be there to receive the grant, we thought what the hell... So, friday the 18th at Nosturi, Helsinki, be there! You can buy tickets in advance from Tiketti.

Kaksi kertaa Amoralia kahden viikon sisällä. Ei voi valittaa.

* * *
Barathrum keikkailee:

20.11.2005 - Vastavirta klubi / Tampere
19.11.2005 - Oulu
18.11.2005 - Rupla (Työnkulma) / Kuopio
12.11.2005 - TantoGården / Stockholm (Sweden) - w/ Mortuary Drape & Unpure
11.11.2005 - Pelimies / Turku

Täytynee lähteä Turkuun.

PÄIVITYSTÄ: Ovat näköjään ottaneet Kuopion ja Oulun keikat pois sivuilta. Oulun keikka ehkä toteutuu joskus myöhemmin.

* * *
* * *

Previous · Next